Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/trebusna/public_html/include/config.php on line 17
Ponudba | Trebušna plesalka

Plesni nastopiNi pomembno kdo, kaj, kdaj in kje proslavlja pomembno je veselje in da se imate lepo. Pišite nam ali pa nas pokličite. 040 69 65 62

Ponudba za gostincePovečajte zadovoljstvo strank in hkrati napolnite svojo blagajno.

Nemogoče? Upate stavit? Pišite nam in izdamo vam našo skrivnost.

Oriental partyZa vse, ki se radi dobro zabavate. Pišite nam ali se prijavite na naša obvestila in povabile vas bomo. Nepozabne zabave polne smeha, plesa in opojnosti.

Naročite glasbeno skupinoGlasbene skupine s katerimi sodelujemo so izbrane in izkušene v različnih žanrih. Včasih plešemo tudi na narodno zabavno glasbo. Zabava ne pozna meja. Odziv ljudi je odličen. Sporočite nam svoje podatke in povedale jim bomo naj vas kontaktirajo.

TečajiČe želite storiti nekaj dobrega za svoje telo in dušo, ste na pravem naslovu. Pišite nam in povemo vam, kje in kdaj se nam lahko pridružite.

Najem opremeV okviru naših nastopov si lahko privoščite vse kar vam srce poželi. Od najosnovnejše opreme vse do vrhunskih odrov in luči.

Povpraševanje

 

Obvestila

Bodite obveščeni o tem kaj pripravljamo, kje se zabavamo, kam potujemo, in še o čem. Prijavite se na naša obvestila.

vaš e-naslov:

Prijava

Uporabnik:
geslo:

pozabljeno geslo