Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/trebusna/public_html/include/config.php on line 17
Pametni prijatelji | Trebušna plesalka

100 vizitk 8€ !!! Sanjska priložnost!

Rabiš nove vizitke?

100kom

8€

Pri našem tiskarju smo zmenjeni tako, da če nas tiska 45 naenkrat, dobimo vizitke za ta denar. 300g papir, barvne obojestranske za 8€ + ddv.  Svoj design vizitke pošlji na  dream.info.box@gmail.com in informacijo pošlji naprej. Nekaj se nas je že nabralo. Ne zamudi priložnosti. Če dizajna nimaš potem ga plačaš 5€ in ti ga naredi kolegica. Pred tiskom ga dobiš v preverbo. Pošlji slike, logotipe in točen tekst za prvo in zadnjo stran. Če želiš, da bo druga stran prazna potem to izrecno povej.

Podatke za vplačilo vizitk dobiš, ko pošlješ design v inbox. Akcija je 100% non profit. Dobiček bo samo v tem, da bomo spoznali racionalne ljudi, ki razumejo moč zdrave pameti združevanja.

Povej naprej!

Nekomu polepšaj dan!

PS:

To ni naša ponudba, le dogovor s tiskarjem in pozivamo vse zainteresirane, da s skupinskim nakupom dosežemo nižjo ceno. Organizirana civilna iniciativa. Ustvarjalci, ki se združujemo okoli tega portala take ideje podpiramo. Ko se nas zbere 45 damo v tisk in vsak dobi svoje vizitke brez, da bi mi imeli kaj od tega, zaračunavali neko storitev ali kaj podobnega. Enako kot mi tudi vi lahko širite novico. To je menda celo dobrodošlo.

 

Obvestila

Bodite obveščeni o tem kaj pripravljamo, kje se zabavamo, kam potujemo, in še o čem. Prijavite se na naša obvestila.

vaš e-naslov:

Prijava

Uporabnik:
geslo:

pozabljeno geslo